Udgivet i 2 kommentarer

Sædkvalitet kan optimeres med Punalpin Plus

Nu er vores nye produkt Punalpin Plus lige på trapperne! Punalpin Plus er et fertilitetsprodukt, som har til formål at optimere sædkvalitet. Produktet indeholder granatæble og galangarod i samme doser som vores første produkt Punalpin og er derudover tilsat selen, zink og aronia.

Selen og zink

Indholdet af selen og zink gør det muligt for os at anprise Punalpin Plus som et fertilitetsprodukt til mænd. EU Kommissionen har nemlig godkendt følgende anprisninger relateret til sædkvalitet, testosteron og oxidativ balance for de to mineraler:

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller

Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion

Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet

Selen / Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

Aronia

Aronia er et bær, som indeholder 3-4 gange flere anthocyaniner end blåbær. Planten stammer oprindeligt fra Nordamerika, men trives godt i Danmark. Det tørrede aroniapulver i Punalpin Plus stammer fra egen økologisk gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde, inkl. krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper, hvilket giver en unik sammensætning af anthocyaniner.

Alt i 1 tablet

I Punalpin Plus er alle ingredienser kombineret i én tablet. Vores særlige patenterede forarbejdning af galangarod gør, at ingredienserne kan kombineres i samme tablet, uden at det går ud over de enkelte aktivstoffers holdbarhed.

2 tanker om “Sædkvalitet kan optimeres med Punalpin Plus

 1. Hvor meget Selen og Zink indeholder Punalpin Plus?
  Kan ikke finde en oversigt over dette på det nye præparat

  Mvh
  Eva

  1. Kære Eva,

   Tak for din henvendelse!
   Punalpin Plus indeholder hhv. 4 mg zink på formen zinkbisglycinat, hvilket svarer til 40% af anbefalet daglig tilførsel (ADT) samt 18 µg selen på formen selenberiget gær svarende til 33% af ADT.
   Vi skal helt klart have opdateret vores hjemmeside med denne information!
   Vh Ina, Nerthus ApS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.