Udgivet i Skriv en kommentar

Amerikansk patent i hus

Nu har vi også patent i USA på, at vores galangagranulat er nyt, opfinderisk og kan noget helt specielt! Granulatet fremstilles ud fra frysetørret, pulveriseret galangarod og har et højt naturligt indhold af aktivstoffet acetoxychavicol acetatet (ACA). ACA er et vanskeligt stof at have med at gøre, da det stille og roligt står og damper af, hvis man ikke gør noget aktivt for at holde på det. Vores specialforarbejdning af galanga sikrer, at indholdet af ACA og andre flygtige stoffer i galanga forbliver i produktet i meget længere tid end ved simpel tørring eller ekstraktion. Generelt indeholder konventionelt tørrede ekstrakter, pulver eller skiver af galangarod intet eller ganske lidt ACA, da det damper af eller nedbrydes i forarbejdningsprocessen. Det patenterede galangagranulat anvendes i både Punapin og Punalpin PLUS.

Udgivet i Skriv en kommentar

Mobiltelefoner og sædkvalitet

Hører du til de mænd, som altid har mobiltelefonen i bukselommen? Og er du samtidig i gang med at planlægge familieforøgelse med din kæreste eller kone? Så skulle du overveje at finde et andet sted at lægge mobilen – i hvert fald for en tid!

Mobiltelefoner udsender elektromagnetisk stråling, både i aktiv tilstand og i stand-by tilstand, og et stort australsk studie (2016) tyder på, at denne stråling er skadelig for sædceller. Det australske studie har undersøgt resultaterne fra 27 studier på mennesker og dyr, og i 21 af disse studier finder forskerne negative konsekvenser af mobiltelefoners stråling på sædkvalitet.

Følgende effekter rapporteres som følge af mobilstråling:

  • Nedgang i sædcellernes bevægelighed.
  • Flere skader i sædcellernes DNA.
  • Forhøjet niveau af frie radikaler i kroppen. Et forhøjet niveau af frie radikaler skader sædcellernes cellevægge og DNA.
  • Formindsket antioxidant-niveau i kroppen. Antioxidanterne hjælper til med at holde niveauet af frie radikaler nede.

Så der er al mulig grund til at lægge mobilen lidt væk… i en taske, på skrivebordet eller måske i en mobilholder om overarmen…

Hvis du vil læse hele den australske undersøgelse, så klik her.Udgivet i Skriv en kommentar

DNA-skader i sædceller – en hyppig årsag til mandlig infertilitet

DNA-skader i sædceller måles i dag ikke rutinemæssigt, når sædkvaliteten skal vurderes. Man kan faktisk sagtens have god sædkvalitet ud fra de gængse sædcelleparametre – koncentration, bevægelighed og morfologi – og samtidig have en høj grad af skadet DNA. DNA-skader er dermed en væsentlig og ofte overset forklaring på mandlig infertilitet. Men der er håb forude: livsstilsændringer og de rigtige kosttilskud kan forbedre DNA-kvaliteten markant. DNA-beskadigelse måles hos SPZ Lab, som efter vores mening er det førende analyselaboratorium i Danmark. Læs mere i denne artikel: https://www.dr.dk/…/dna-skader-i-saedceller-kan-forhindre-g…

Udgivet i Skriv en kommentar

Ny Punalpin® PLUS til 1 måned

Vi lancerer nu Punalpin® PLUS i en ny variant, som dækker 1 måneds forbrug (180 tabletter). Tanken bag er, at nye brugere skal have mulighed for at teste produktet uden at skulle købe tabletter til 3 måneders forbrug på én gang. Vi anbefaler dog stadig indtagelse af Punalpin® PLUS i mindst tre måneder for at opnå størst mulig effekt. Herved dækkes en fuld sædcellecyklus, som varer 72-74 dage.

Punalpin® PLUS er et fertilitetsprodukt til mænd, som ønsker at optimere deres sædkvalitet. Produktet indeholder granatæble og galangarod i samme doser som vores andet produkt Punalpin (klinisk testet) og er derudover tilsat selen, zink og aronia.

Selen og zink

EU Kommissionen har godkendt følgende anprisninger relateret til sædkvalitet, testosteron og oxidativ balance for de to mineraler:

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller

Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion

Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet

Selen / Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

Aronia

Aronia er et bær, som indeholder 3-4 gange flere anthocyaniner end blåbær. Planten stammer oprindeligt fra Nordamerika, men trives godt i Danmark. Det tørrede aroniapulver i Punalpin® PLUS stammer fra egen økologisk gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde, inkl. krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper, hvilket giver en unik sammensætning af anthocyaniner.

Alt i 1 tablet

I Punalpin® PLUS er alle ingredienser kombineret i én tablet. Vores særlige patenterede forarbejdning af galangarod gør, at ingredienserne kan kombineres i samme tablet, uden at det går ud over de enkelte aktivstoffers holdbarhed.

 

Udgivet i Skriv en kommentar

Ny forskning: dalende sædkvalitet i den vestlige verden

Det er ikke kun i Danmark, at nedsat sædkvalitet er et problem. En ny stor metaanalyse foretaget af et internationalt hold af forskere viser, at antallet af sædceller hos mænd i den vestlige verden er faldet dramatisk inden for de seneste 40  år. Metaanalysen bygger på 185 undersøgelser og viser, at der i gennemsnit er sket et fald på 50-60% i antal sædceller hos mænd fra Europa, Nordamerika, Australien og New Zealand. Læs resultaterne af analysen her.

Udgivet i 4 kommentarer

Sædkvalitet kan optimeres med Punalpin Plus

Nu er vores nye produkt Punalpin Plus lige på trapperne! Punalpin Plus er et fertilitetsprodukt, som har til formål at optimere sædkvalitet. Produktet indeholder granatæble og galangarod i samme doser som vores første produkt Punalpin og er derudover tilsat selen, zink og aronia.

Selen og zink

Indholdet af selen og zink gør det muligt for os at anprise Punalpin Plus som et fertilitetsprodukt til mænd. EU Kommissionen har nemlig godkendt følgende anprisninger relateret til sædkvalitet, testosteron og oxidativ balance for de to mineraler:

Selen bidrager til normal dannelse af sædceller

Zink bidrager til normal fertilitet og reproduktion

Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet

Selen / Zink bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress

Aronia

Aronia er et bær, som indeholder 3-4 gange flere anthocyaniner end blåbær. Planten stammer oprindeligt fra Nordamerika, men trives godt i Danmark. Det tørrede aroniapulver i Punalpin Plus stammer fra egen økologisk gård i Lejre og er resultatet af et mangeårigt forædlingsarbejde, inkl. krydsninger tilbage til de nordamerikanske vildtyper, hvilket giver en unik sammensætning af anthocyaniner.

Alt i 1 tablet

I Punalpin Plus er alle ingredienser kombineret i én tablet. Vores særlige patenterede forarbejdning af galangarod gør, at ingredienserne kan kombineres i samme tablet, uden at det går ud over de enkelte aktivstoffers holdbarhed.

Udgivet i Skriv en kommentar

Nerthus får pris for Punalpinprojekt

Nerthus deltog d. 2. og 3. september i European Food Venture Forum i Aarhus og fik sammen med 7 andre innovative, europæiske fødevarevirksomheder en pris for mest lovende projekt. I alt 32 europæiske fødevarevirksomheder var blevet udvalgt til at deltage i konkurrencen. Prisen betyder, at Nerthus og Punalpin går videre til finalen i Düsseldorf med deltagelse af innovationsvirksomheder fra alle brancher.