Det siger brugerne…

Skriv gerne til os, hvis du vil dele dine Punalpin-erfaringer med os og andre brugere. Vi er klar over, at det er et emne, som kan være svært at skrive om. Mange har ikke fortalt deres nærmeste familie og venner, at de kæmper med at blive gravide. Du er velkommen til at fremstå anonymt, kun med fornavn eller initialer + bynavn. Alle seriøse indlæg postes, også dem der beskriver, hvornår Punalpin ikke havde effekt, så vi alle kan blive klogere. Vores mailadresse: info@punalpin.com.

Vi fik hjælp til at blive gravide via fertilitetsklinik, da vi havde forskellige udfordringer med fertiliteten. Klinikken holdt info aften om hvor vigtigt en sund livsstil er for at få et hurtigt resultat, og da min kæreste ryger og godt kan lide at gå bar med vennerne, kunne jeg se hvordan “en vild aften” i byen med alkohol og røg kunne påvirke sædkvaliteten negativt, når vi afleverede prøver på klinikken. Derfor besluttede vi os for at booste en normal sædkvalitet i den lave ende (pga. livsstil) – med Punalpin, så vores resultater kunne blive bedre, og forskellen kunne tydeligt ses på prøverne – det gik fra den lave ende af normal skalaen til over 100 millioner brugbare sædceller. Nu er jeg så gravid og vi skal have en baby her til juni i år, så vi vil gerne anbefale dette kosttilskud til alle som bøvler med fertiliteten, min kæreste havde ikke nogen bivirkninger af produktet.

Maria 39 år, Kastrup (marts 2019)

Min mand og jeg havde igennem flere år været i fertilitetsbehandling pga. dårlig sædkvalitet, hvilket er en krævende og meget udmattende, energidrænende proces, som medfører store humørsvingninger på grund af hormonerne samt det store fokus der er på resultatet og skuffelser, når resultatet ikke indfinder sig. Efter flere mislykkede forsøg var vi ved at opgive totalt, da jeg fortsat ikke var blevet gravid, og vi indstillede os på et liv uden børn… Vi ønskede simpelthen ikke flere hormonbehandlinger og operative indgreb med æg-udtagninger og bristede håb og drømme. Men så hørte vi ad omveje om kosttilskuddet Punalpin® til mænd, og vi købte en startpakke med 2 forskellige slags piller – granatæble og galanga – til 3 måneders forbrug. Min mand tog pillerne, motionerede lidt mere, og vi omlagde kosten til primært økologisk. Og fra at have haft ekstrem lav sædkvalitet forinden (vi fik lavet en privat SDI-test ultimo december 2017, som viste, at min mand da havde en DFI-værdi (= DNA Fragility Index) på 34,0 %), ændrede Punalpin®, lidt motion samt økologisk mad min mands helbred væsentligt positivt, for min mands DFI-værdi blev ultimo april 2018 målt til et gennemsnitligt resultat for DFI på 24,3 %. Undervejs i denne forbedring af min mands helbred lykkedes det endda min mand helt naturligt at gøre mig gravid! Vi har nu fået den skønneste lille datter! 🙂 Og min mand forsætter med at tage Punalpin® som dagligt kosttilskud, for han føler sig væsentligt bedre tilpas, mindre træt og mere frisk og i live med Punalpin® end uden.

Elizabeth, 36 år, Hellerup (marts 2019)